2013-08-01 12:27:08
Φωτογραφία για ΟΛΑΪΤΑΝ : ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ
Πολύ βελτιωμένος και έτοιμος να διεκδικήσει μεγάλη συμμετοχή στον φετινό Ολυμπιακό δείχνει ο Μάικλ Ολαίτάν, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο φιλικό παιχνίδι με την Σαντχάουζεν.

Ο Ολαϊτάν έκανε δηλώσεις στη NOVA για τη συνέχεια του Ολυμπιακού και του ίδιου.

«Σιγά σιγά ανεβαίνω μέρα με τη μέρα, για κάθε ποδοσφαιριστή που έρχεται σε μια καινούρια ομάδα δεν είναι κάτι εύκολο. Προσπαθώ καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να ανταποκρίνομαι στα συστήματα του προπονητή. Με την απόδοση εναντίον της Σαντχαουζεν έδειξα πως έχω να δώσω στην ομάδα αλλά και να πάρω από αυτή.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε για τη βελτίωσή μας για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν. Έχουμε και άλλα φιλικά παιχνίδια όπου θα δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε την εικόνα μας. Όσο φιλικό και αν είναι ένα ματς οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν μέσα για να κερδίσουν».

Για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ:


«Είναι ένα πολύ σπουδαίο φιλικό, θα μας βοηθήσει πολύ στη δουλειά που κάνουμε. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις, περιμένουμε πολλά πράγματα από αυτό το ματς».

Για το ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο φιλικό με την Άντερλεχτ:

«Ανυπομονώ να έρθει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί να είναι ανεπίσημο ντεμπούτο για μένα αλλά το περιμένω πως και πως».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν:

«Ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα έτοιμος μέχρι την έναρξη της σεζόν. Δουλεύουμε όλο και περισσότερο κάθε μέρα, αυτός είναι ο στόχος μας, θα είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ