2013-08-01 13:45:04
Φωτογραφία για Ακόμα μια δωρεά για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Η βιβλιοθήκη του καθηγητή Κων/νου Μαρκάκη, με 149 σημαντικά βιβλία τεχνολογικής κυρίως κατευθύνσεως, περιήλθε στο δήμο Μαλεβιζίου ύστερα από απόφαση του δωρητή, η οποία και γνωστοποιήθηκε στο δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, αποδεχόμενος τη δωρεά, παρέσχε στον κ. Κ. Μαρκάκη τις εγγυήσεις ότι τα παραχωρούμενα βιβλία θα περιληφθούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι, η υλοποίηση της οποίας, μετά τη αποδοχή της μεγάλης δωρεάς των βιβλίων Δουλγεράκη, έχει ήδη ξεκινήσει.

Η βιβλιοθήκη του κ. Κωνσταντίνου Μαρκάκη αποτελείται από ένα αξιόλογο σύνολο βιβλίων και τα συγκεκριμένα εγχειρίδια αφορούν τις κατευθύνσεις της ηλεκτρολογίας, της μηχανολογίας, της μηχανικής, καθώς και των μαθηματικών, της φυσικής και της χημείας, ενώ αρκετά είναι και τα βιβλία γενικού ενδιαφέροντος. Η παραχωρούμενη βιβλιοθήκη Μαρκάκη συνιστά ένα σημαντικό σύνολο βιβλίων, εξειδικευμένου γνωστικού αντικειμένου, το οποίο όμως απευθύνεται σε ένα αρκετά ευρύ αναγνωστικό κοινό. Μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, τόσο των μαθητών και φοιτητών, όσο και των εξειδικευμένων μελετητών, στις ανάγκες δηλαδή που καλείται να καλύψει ούτως ή άλλως μια Δημόσια Βιβλιοθήκη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ