2013-08-01 16:20:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Ξεψύχησε λίγα μέτρα από το σπίτι του στην Αμαλιάδα
Θλίψη σκόρπισε στην πόλη της Αμαλιάδας ο ξαφνικός χαμός του 61χρονου εν αποστρατεία σμηναγού της Ελληνικής Αεροπορίας... Ιωάννη Κιούφη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί προδομένος από την καρδιά του, σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από το σπίτι του.

Ο 61χρονος συνήθιζε τα πρωινά να βγαίνει νωρίς από το σπίτι του στην οδό Φραγκαβίλλας και να περπατά κατά μήκος της οδού, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Το ίδιο έκανε και χθες, βγήκε από το σπίτι του γύρω στις 7 το πρωί, ωστόσο δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί ιδιαίτερα. Είχε διανύσει μόλις λίγα μέτρα, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενώ επεχείρησε, σύμφωνα με περίοικους να κάνει μεταβολή για να επιστρέψει στο σπίτι του, σωριάστηκε στο δρόμο.

Αμέσως, περίοικοι που είχαν δει τι είχε συμβεί, έτρεξαν να του προσφέρουν βοήθεια, ενώ παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν πολύ αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ξαφνική απώλειά του βύθισε στο πένθος την σύζυγό του Χρύσα και τα δυο του παιδιά, την Βασιλική και τον Βαγγέλη πρώην παίκτη της ομάδας μπάσκετ του ‘Κοροίβου’, που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην Αμαλιάδα.

Η κηδεία έγινε σήμερα στις 10:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Τότεναμ ο Σολδάδο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Τότεναμ ο Σολδάδο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ