2013-08-01 18:40:03
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ... Ferrari ΚΑΙ Ducati
Η Philip Morris ανακοίνωσε την ματαίωση του προγραμματισμένου "Wroom 2014" όπου γίνεται κάθε χρόνο η παρουσίαση της Ducati παρουσία των οδηγών της Ferrari, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Η Philip Morris International ανακοίνωσε την ακύρωση του φεστιβάλ "Wroom 2014", το οποίο φιλοξενεί κάθε Ιανουάριο την παρουσίαση της καινούργιας μοτοσικλέτας της Ducati και την παρουσία των οδηγών της Ferrari στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο στις ιταλικές Άλπεις.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε ενημέρωσε πως "εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης είμαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω την ακύρωση της εκδήλωσης "Wroom 2014". Δυστυχώς σε αυτή την εποχή της κρίσης το κόστος της εκδήλωσης είναι αρκετά υψηλό και είμαστε αναγκασμένοι να το διαγράψουμε από τις δραστηριότητες μας το 2014".

Εύλογα δημιουργούνται ερωτηματικά σχετικά με τη συνέχιση της χορηγίας της Philip Morris στη Ducati δηλαδή τη διαφήμιση των τσιγάρων Marlboro.

Το πρώτο Wroom πραγματοποιήθηκε το 1991 στο ιταλικό θέρετρο. Στο δελτίο Τύπου δεν φιλοξενούνται δηλώσεις των ανθρώπων της Ducati που έχει περάσει στα χέρια της Audi, παρά μόνο του αγωνιστικού διευθυντή της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι.

"Η επαγγελματική εμπειρία Wroom μετατράπηκε σε μια όμορφη εμπειρία και στη σφυρηλάτηση δυνατών ανθρώπινων σχέσεων. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Philip Morris και ιδιαίτερα τον Μαουρίτσιο για το όραμα που είδε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ