2013-08-01 20:07:05
Φωτογραφία για Συγκλονίζει το άγνωστο πρόβλημα υγείας γνωστού τραγουδιστή:¨Το πρόλαβα, σώθηκα, αλλά θα πρέπει να ζω με αυτό
Από το Γραφείο Τύπου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού τραγουδιστή για το... ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ «Ευτυχώς το πρόλαβα, σώθηκα αλλά θα πρέπει να ζω εφόρου ζωής με αυτό»!

Αναθεωρώντας όλη του την ζωή, την στιγμή που φοβήθηκε όσο τίποτα άλλο για την ίδια του την ζωή, ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που πέρασε!

Φοβήθηκε όσο τίποτα άλλο. Τον έλουσε κρύος ιδρώτας όταν οι γιατροί πριν μερικούς μήνες διέγνωσαν το πρόβλημα υγείας του. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τον ταλαιπωρούσαν αφόρητοι πόνοι στο στομάχι…ενώ η τροφή δεν μπορούσε να κρατηθεί μέσα του. «Ευτυχώς το πρόλαβα. Η πρόληψη σώζει ζωές και ευτυχώς σώθηκα στο παραπέντε» εξομολογείται σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής. Άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού γνώριζαν τι περνούσε με την υγεία του… Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο και το ζούσε όλο μόνος του. Προσπάθησε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σήμερα που το μαθαίνουν ακόμα και επώνυμοι συνάδελφοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πέρασε κάτι τόσο σοβαρό και κανείς δεν πήρε είδηση Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «DIVA STARS» στο radio Diva και στην Σπυριδούλα Κάμπου, ο Κωνσταντίνος Μάνης, εκμηστηρεύτηκε δημόσια τα όσα πέρασε… και από «Στόμα σε στόμα» που είναι και η νέα του μεγάλη επιτυχία… δεν έφτασαν στα αυτιά του κόσμου
. Θέλοντας όμως σήμερα να δώσει ένα μάθημα σε όλο τον κόσμο που πρέπει να υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις γιατί η ΠΡΟΛΗΨΗ σώζει ζωές. Όπως συνέβη και στον ίδιο. Κατά τα λεγόμενα του τραγουδιστή πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους όπου οι γιατροί διέγνωσαν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που του έκαιγε τον οισοφάγο… Αφού ελήφθησαν κάποια δείγματα για βιοψίες, αισίως του ανακοίνωσαν ότι πρόλαβε τα χειρότερα, στο να πάρει το πρόβλημα την μορφή καρκινομάτων και δίνοντας του την κατάλληλη ιατρική θεραπεία που πρέπει να ακολουθεί εφόρου ζωής θα ζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πως βίωσε το πρόβλημα με την υγεία του ο Κωνσταντίνος Μάνης:

«Όσα αγαθά και πλούτη να σου χαρίσει η ζωή, δεν θα έχουν καμία απολύτως αξία αν σου στερήσει την υγεία και στην συνέχεια την ίδια σου την ζωή. Όταν πήρα τα αποτελέσματα από μια τυπική γαστροσκόπιση που χρειάστηκε να κάνω για κάποιες επίπονες ενοχλήσεις που είχα στο στομάχι μου, τότε πραγματικά ένιωσα ότι δεν είχα ξανά φοβηθεί τόσο πολύ για εμένα και την ζωή μου… Βέβαια αποδείχτηκε πως όλα ήταν υπό έλεγχο βάση της ιατρικής παρακολούθησης… δεν έπαυε όμως να υφίσταται ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα έχω για την υπόλοιπη ζωή μου, που θα πρέπει να προσέχω την διατροφή μου και να χρίζω συχνής ιατρικής παρακολούθησης. Θα πρέπει να το προσέχω πλέον εφόρου ζωής και να κάνω συνεχώς εξετάσεις…για να αποφευχθούν τα χειρότερα… Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την λέξη…»

Αναθεώρησε όλη του την ζωή μετά τα όσα πέρασε:

· «Πραγματικά όμως μέσα από αυτό το πρόβλημα που ίσως να έχουν και άλλοι άνθρωποι, είδα την ζωή με άλλο μάτι. Αγάπησα και εκτίμησα πολλά γύρω μου, που μέχρι χτες δεν έβλεπα, παρότι υπήρχαν συνεχώς μπροστά μου. Εκτίμησα ανθρώπους που τους είχα σε άλλη μοίρα, είδα και ένιωσα χαζές μου συμπεριφορές που είχαν να κάνουν με το χαζό εγώ μου και όχι τον πραγματικό ανθρώπινο συναίσθημα. Γνώρισα ανθρώπινες πτυχές και ευαισθησίες του Κωνσταντίνου που ναι μεν υπήρχαν αλλά ήταν σε νάρκη θολωμένες και φρεναρισμένες από την απόλυτη έπαρση που σου δημιουργεί η δουλειά που έχω επιλέξει να κάνω. Γιατί τελικά δεν είναι δουλειά αλλά λειτούργημα, είναι μια κατάθεση ψυχής και όχι μόνο κερδοσκοπική και επιφανειακή. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει την υγεία του και να δει την ζωή με το μάτι που την βλέπω εγώ τώρα χωρίς να χρειαστεί να περάσει από αυτό που πέρασα εγώ…»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ