2013-08-01 20:05:04
Φωτογραφία για Γιάννης Μάκκας: H ΝΔ στην Αχαΐα χρειάζεται ριζικές αλλαγές
Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Αχαΐας, Γιάννης Μάκκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και για τη ΝΔ, επέλεξα συνειδητά να αναλάβω τα καθήκοντα του προέδρου της ΝΟΔΕ στο νομό Αχαΐας.

Είμαι ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι ο τόπος μας είναι προικισμένος και διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό με εργατικότητα, ιδέες και σύγχρονη αντίληψη. Υπάρχουν όμως και πολλά ανοικτά μέτωπα για την Αχαΐα. Η «φωνή» και η δύναμη του ενός ή των λίγων, δεν επαρκεί για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ειδικά στη σύγχρονη εποχή και με τις παρούσες συνθήκες.

Είναι αναγκαία η συστράτευση της κομματικής μας οργάνωσης με την κοινωνία, όπως και η συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και τους περιφερειακούς εκπροσώπους των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου. Αυτονόητες προϋποθέσεις είναι ο αλληλοσεβασμός στη διαφορετική ιδεολογία του καθενός και στο θεσμικό του ρόλο.


Η ΝΔ στην Αχαΐα χρειάζεται ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα: Χρειάζεται να επιτύχει καλύτερη εσωτερική οργάνωση και λειτουργία, να ενισχύσει τις σχέσεις με την κοινωνία, να διεκδικήσει λύσεις για τα τοπικά και περιφερειακά προβλήματα, να ενδυναμώσει τον παρεμβατικό της ρόλο και λόγο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Χωρίς φανφάρες και «κραυγές», αλλά με σκληρή δουλειά και σε πνεύμα ειλικρινούς διαλόγου, δηλώνω ότι είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όλους τους κοινωνικούς, πολιτικούς, οικονομικούς φορείς, οι οποίοι επιθυμούν το καλό της Αχαΐας.

Οι εποχές επιβάλουν μια νέα πολιτική κουλτούρα. Τα κόμματα και οι εκπρόσωποί τους οφείλουμε να μείνουμε πιστοί στις αξίες και τις αρχές μας, εάν πιστεύουμε ειλικρινά στην ανάγκη να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια του πολιτικού συστήματος στα μάτια των πολιτών, και να ξεπεράσουμε χωρίς άλλες κοινωνικές απώλειες την βαθιά κρίση που βιώνει η Πατρίδα μας.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Αχαΐας

Ιωάννης Μάκκας
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ