2013-08-01 23:24:03
Φωτογραφία για Το «Τσίρκο» όπως δεν το είχαμε απολαύσει ποτέ!
Από το Γραφείο Τύπου

Η μαγεία του Τσάρλι Τσάπλιν συναντά τους His Majesty the King of Spain στην πιο ειδυλλιακή βραδιά του Αθηναϊκού καλοκαιριού .

Πλημμύρισε σινεφίλ κόσμο, υπέροχη μουσική και κινηματογραφική μαγεία ο θερινός κινηματογράφος Λαΐς της Ταινιοθήκης χθες το βράδυ. Μία ειδυλλιακή βραδιά μας χάρισαν οι His Majesty the King of Spain του ιδιοφυούς μουσικού Νεκτάριου Κουβαρά οι οποίοι έντυσαν με υπέροχες μελωδίες το αριστούργημα του βωβού κινηματογράφου,

«Τσίρκο» του Τσάρλι Τσάπλιν.

Ο κόσμος ήταν τόσος που έκατσαν και στο έδαφος αλλά και όρθιοι πίσω στο μπαρ του κινηματογράφου: οικογένειες, ζευγάρια, τουρίστες αλλά και ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης που μας τίμησε με την παρουσία του, παρασύρθηκαν από την ζωντανή μουσική που εναρμονιζόταν τέλεια με την πλοκή και την ιδιοφυή κωμική ματιά του μεγάλου δημιουργού.

Γέλιο, συγκίνηση και ταξίδι κάτω από τον αττικό ουρανό, παρέα με παγωμένες μπύρες Fischer συνέθεσαν μία ακόμη ξεχωριστή θερινή προβολή!


Το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η συγκεκριμένη προβολή και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, σας ευχόμαστε καλές διακοπές και δίνουμε νέο ραντεβού στις 22 Αυγούστου με την προβολή της ταινίας «Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες» στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Με την Ευγενική Υποστήριξη του ΕΟΤ: visitgreece.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ