2013-08-02 09:21:04
Φωτογραφία για Τι γίνεται με τις συντάξεις; Κάθε μήνα και πιο λίγα χρήματα βρίσκουν στους λογαριασμούς οι δικαιούχοι!
Το παιχνίδι των …στοιχημάτων παίζουν κάθε μήνα αγρότες του ΟΓΑ, οι οποίοι προσπαθούν να μαντέψουν το ποσό, που για άγνωστους λόγους, παρακρατείται όπως καταγγέλλουν στο cretalive, από τις συντάξεις τους, κάθε μήνα.

Συνταξιούχοι, που δε χρωστούν σε καμία Τράπεζα, και δεν έχουν καμία οφειλή πουθενά (ναι υπάρχουν και αυτοί…), βλέπουν τους λογαριασμούς τους μειωμένους, χωρίς κανείς να μπορεί να τους δώσει μία πειστική εξήγηση.

Παράδειγμα αγρότη από τη Μεσαρά, που επικοινώνησε με το cretalive, ότι το ποσό που έπαιρνε εδώ και δύο χρόνια από τον ΟΓΑ ήταν 512,99 ευρώ. Τον περασμένο μήνα, το ποσό κατέβηκε στα 476,76, ενώ σήμερα βρήκε έκπληκτος στο λογαριασμό του, 468,58 ευρώ!

Δε λείπουν όμως και άλλα παραδείγματα όπου αγρότες, είδαν μειωμένους τους λογαριασμούς τους τον ένα μήνα, και τον άλλο, το ποσό επανήλθε, ως δια μαγείας, χωρίς όμως να τους καταβληθεί η διαφορά!

Εύλογο είναι το ερώτημα, για το τι επιτέλους γίνεται. Ποιος και για ποιον λόγο «βάζει χέρι» στους λογαριασμούς. Και για ποιον λόγο γίνονται «παρεμβάσεις» τέτοιου τύπου, χωρίς καμία ενημέρωση των δικαιούχων; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ