2013-08-02 10:29:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της ΔΕΗ - Δείτε τα σημεία
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:

-Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, τμηματικά ανά οικοδομικό τετράγωνο, επί της ανατολικής πλευράς της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τερψιθέας και Αγ. Κωνσταντίνου, λόγω επειγουσών εργασιών στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ, οι οποίες θα εκτελεστούν κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα έως και τις 10-08-2013 και ώρες από 07:00 π.μ. – 6:00 μ.μ., πλην των ωρών κοινής ησυχίας.

Η παρεμπόδιση θα γίνεται σε πλάτος οδοστρώματος 3,00 μ., ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος τμήματος της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται κανονικά, όπως επίσης κανονικά θα διεξάγεται και η κυκλοφορία επί των καθέτων, στο υπόψη τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, οδών.

-Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Έλληνος Στρατιώτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Σοφίας και Λευκωσίας, λόγω επειγουσών εργασιών στο υπόγειο και εναέριο δίκτυο της ΔΕΗ, οι οποίες θα εκτελεστούν την Κυριακή 04-08-2013 και ώρες από 07:00 π.μ. – 6:00 μ.μ., πλην των ωρών κοινής ησυχίας.


Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1, από την Εγλυκάδα προς την πλαζ, θα διέρχονται μέσω των οδών Αγ. Ανδρέου – Αθηνών - δεξιά Αρχιεπ. Μακαρίου - αριστερά Έλληνος Στρατιώτου (γήπεδο Παναχαικής), ενώ από την πλαζ προς την Εγλυκάδα, θα διέρχονται μέσω των οδών Νοταρά – αριστερά Λευκωσίας – δεξιά Ζακύνθου – Αγ. Σοφίας – Έλληνος Στρατιώτου κανονικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί των καθέτων, στο υπόψη τμήμα της οδού Έλληνος Στρατιώτου, οδών θα διεξάγεται κανονικά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ