2013-08-02 19:01:50
Φωτογραφία για Απόφαση σταθμός: Κούρεψαν 100% το χρέος δανειολήπτριας που ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ
Η δανειολήπτρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εργάζοταν ως κομμώτρια. Ωστόσο λόγω σοβαρής ασθένειας συνατξιοδοτήθηκε και σήμερα είναι συνταξιούχος γήρατος, από τον Ο.Α.Ε.Ε, με σύνταξη 515 ευρώ το μήνα που είναι και το μοναδικό της εισόδημα.

Ο σύζυγός της είναι αγρότης, της ίδιας ηλικίας, με σχεδόν μηδενικό εισόδημα, ο οποίος έχει στην κυριότητα του ένα σπίτι 97 τετραγωνικών, στο οποίο μένει με την σύζυγο του.

Επιπλεόν, έχουν στην κυριότητά τους κατά 50% ο καθένας ένα Ι.Χ μικρής εμπορικής αξίας.

Το χρέος της δανειολήπτριας σε τέσσερις Τράπεζες, ήταν 104.531,05 ευρώ και "κουρεύτηκε" από το Ειρηνοδικείο Βάμου, κατά 100% οριστικά, μάλιστα χωρίς επαναπροσδιορισμό δίκης!

Η ανακοίνωση από την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

"Ευχαριστεί όλο το οικονομοτεχνικό επιτελείο της που συνέβαλλε σαυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και καλεί όλους τους δανειολήπτες που βρίσκονται , να εμπιστευτούν και να προσφεύγουν στον ν.3869/2010, τον γνωστό ως ν.Κατσέλη αλλά και την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.


Πρόκειται για μια Πρωτοφανή απόφαση, για μια απόφαση "Σταθμός" που μέχρι σήμερα σαν και αυτή λίγες αποφάσεις έχουν παρθεί από τα Ειρηνοδικεία της Χώρας ,για απόφαση που δικαιώνει την πραγματική ουσία του ν.Κατσέλη, για μια απόφαση ,που τονίζει το εις βάθος κοινωνικό πρόσωπο του και ακόμα μια απόφαση ,που δίνει την ελπίδα στους ανθρώπους της φτώχειας, της ανέχειας και της αρρώστιας να βρουν την " όαση " της ζεστασιάς και της ελπίδας , βεβαίως και με την συνδρομή των Ελλήνων δικαστών, που με την συνδρομή τους υλοποιείται προς θετική κατεύθυνση η υπάρχουσα Νομοθεσία, αλλά και δίνεται η πρέπουσα "ανάσα" για τους χειμαζόμενους από τη οικονομική κρίση δανειολήπτες".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ