2013-08-03 09:42:04
Φωτογραφία για Ενοικιαζόμενα «μαϊμού» από Ούγγρους στα Μάλια!
Χωρίς λειτουργικά έξοδα, φόρους και …εγκαταστάσεις λειτουργούσε εδώ και καιρό στα Μάλια μία καλοστημένη επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων.

«Ιδιοκτήτες» της εταιρείας ήταν Ούγγροι, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο… «χύμα» είπαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, καθώς και την ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική κίνηση για να βγάλουν εύκολα και γρήγορα χρήματα. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον σύλλογο επαγγελματιών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Μαλίων «Ο Ηνίοχος», μέλη του οποίου αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι Ούγγροι «δούλευαν» ως εξής: «Ψάρευαν» πελάτες στη στάση του ΚΤΕΛ των Μαλίων, παρουσιάζοντας φυλλάδια με τα 4 αυτοκίνητα, τη μία μηχανή και το ένα μίνι μπας που διέθεταν και τα νοίκιαζαν σε τουρίστες, χωρίς άδεια, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο και κυρίως χωρίς καμία ασφάλεια για τους πελάτες. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα είχαν …ουγγρικές πινακίδες!

Η απάτη αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη το βράδυ της Παρασκευής δύο Ούγγρων, μετά από καταγγελία του συλλόγου ενοικιαζόμενων «Ο Ηνίοχος» και αφού η αστυνομία παρακολούθησε τις κινήσεις τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ