2013-08-03 09:40:04
Φωτογραφία για Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση Καραγιάννη
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη σε προσωπική του σελίδα σε site κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Νωρίτερα η ΝΔ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει το στέλεχος του κόμματός του και υποψήφιο βουλευτή του, Ανδρέα Καραγιάννη.

Το κυβερνών κόμμα, σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση τον Σεπτέμβριο για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση και προς τούτο αναφέρει τοποθέτηση του κ. Καραγιάννη.

«Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καραγιάννης, προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες» σημειώνει η ΝΔ και καλεί τον κ. Τσίπρα εντός ωρών «να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».


Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κ. Καραγιάννης, αναφέρει: «...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...».

Η επίμαχη ανάρτηση

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ οτο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζιέρα ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι' αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου».

Παπαμιμίκος: Ο Αλέξης Τσίπρας καλύπτει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας καλύπτει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Καραγιάννη. «Όχι μόνο δεν τον διώχνει, αλλά ζητάει και τα ρέστα. Και μετά αναρωτιέται γιατί τον λέμε ακραίο», τόνισε.
nooz
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ