2013-08-03 14:32:04
Φωτογραφία για 2+1 σημαντικά tips για το μακιγιάζ σας
Για μεγαλύτερη διάρκεια και για να κρύψετε την κούραση των προηγούμενων ημερών.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους κανόνες που κάνουν λαμπερή την επιδερμίδα σας, το μακιγιάζ σας δεν κρατάει παραπάνω από μία ώρα και το φρύδι σας δεν είναι έτσι όπως το θέλετε υπάρχουν λύσεις.

Αν λοιπόν δεν προλαβαίνετε να κοιμηθείτε αρκετές ώρες και δεν μπορείτε να πιείτε αρκετό νερό υπάρχουν άλλα tricks για μάτια χωρίς μαύρους κύκλους:

Ένα concealer σε πορτοκαλί απόχρωση θα καλύψει τέλεια τους μαύρους κύκλους που χαλάνε την αισθητική των ματιών σας. Με το ίδιο concealer μπορείτε να καλύψετε διάφορα σημάδια που έχετε στο πρόσωπό σας.

Αν το κραγιόν σας δεν κρατάει ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Τοποθετήστε μολύβι σε όλο το περίγραμμα των χειλιών σας και γεμίστε και τις άκρες σας. Στη συνέχεια τοποθετήστε το κραγιόν σας. Με ένα πον πον πουδράρετε τα χείλη σας. Πάρτε ένα μεγάλο πινέλο και διώξτε την περιττή πούδρα. Τέλος τοποθετήστε λίγο κραγιόν ακόμα στα χείλη σας και ολοκληρώστε με lip gloss κυρίως στη μέση.

Αν το φρύδι σας αρνείται να γίνει μεγαλύτερο και πιο πυκνό υπάρχει λύση:

Επιλέξτε μία σκιά ή ένα μολύβι που να ταιριάζει στην απόχρωση των φρυδιών σας, καλύψτε τα κενά που μπορεί να έχει και δώστε το σχήμα και το μήκος που θέλετε.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ