2013-08-03 16:01:55
Φωτογραφία για Πιθανός ο τριετής αποκλεισμός της Μέταλιστ από την Ευρώπη!
Ο Ουκρανός δικηγόρος, Ντμίτρι Κορόμπκο, θεωρεί ότι η UEFA ενδεχομένως να επιβάλλει ποινή στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Σε ΜΜΕ της Ουκρανίας τοποθετήθηκε ο Ουκρανός δικηγόρος, Ντμίτρι Κορόμπκο, με αφορμή την πιθανή τιμωρία της Μέταλιστ από την UEFA για την φερόμενη εμπλοκή της σε "στημένο" αγώνα.

"Ένα τέτοιο σενάριο είναι πιθανό. Είναι δύσκολο να πω, βέβαια, πως θα συμπεριφερθεί η UEFA. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα έχει τη δυνατότητα μέσα σε 30 ημέρες να προσφύγει κατά της απόφασης στο CAS.

Μπορεί να ζητήσει να μην εκτελεστεί η απόφαση. Εάν το CAS, όμως, αναστείλλει το δικαστήριο η UEFA είναι αναγκασμένη να εκτελέσει την απόφαση", δήλωσε συγκεκριμένα.

Αλλωστε, και στην ουκρανική ιστοσελίδα "fanat.ua" γράφεται ότι η απόφαση της UEFA θα ανακοινωθεί σύντομα και δεν αποκλείεται να είναι απογοητευτική για την Μέταλιστ.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση τιμωρίας της Μέταλιστ, ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012.


Και αυτό γιατί ο "Δικέφαλος" θα πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League και ακόμα και αν δεν κάνει την υπέρβαση με τη συμμετοχή του στους χρυσοφόρους ομίλους, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

Παρακολουθεί την υπόθεση Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ

Η ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι σε αυτή την φάση δεν μπορούν να παρέμβουν, αφού ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς UEFA.

Εφόσον, η υπόθεση εξελιχθεί τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει επικοινωνία με ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να οριστούν οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ