2013-08-03 17:19:03
Φωτογραφία για Κουτσούμπας: Κωμωδία η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να γίνει καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα, για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού», τονίζει με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αποκλείοντας κατηγορηματικά... οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, ρίχνει το γάντι στην «Αριστερή Πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας πως εάν διαφωνούν με τον Αλέξη Τσίπρα, «ας πάρουν το καπελάκι τους και ας φύγουν».

«Εάν οι άνεργοι, οι απολυμένοι, δεν παλέψουν χέρι-χέρι με όσους σήμερα έχουν ακόμα δουλειά, εάν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέρα δεν παλέψουν μαζί με αυτούς του Δημοσίου, εάν οι αυτοαπασχολούμενοι δεν βρεθούν μαζί με τους αγρότες και τους εργάτες ενάντια στα μονοπώλια που τους συνθλίβουν, δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα», τόνιζει ο ίδιος και προσθέτει , αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Θα επρόκειτο για κωμωδία, εάν δεν έπαιρνε τα χαρακτηριστικά τραγωδίας, η οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας, και μάλιστα κυβερνητικής, με κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που τους δίνει επαίνους ο κ
. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ, που τη μία μέρα λένε "κατάργηση" μνημονίων, την άλλη, "αναστολή" μνημονίων και την επόμενη, "επαναδιαπραγμάτευση" δανειακών συμβάσεων. Με κόμματα που χρησιμοποιούν από "επαναστατικές φράσεις" της κακιάς συμφοράς μέχρι συνεδριακές αποφάσεις που τους κάνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ. Με κόμματα που υπηρετούν τμήματα της αστικής τάξης, προτείνοντας άλλο μείγμα διαχείρισης, όχι μόνο δεν πρόκειται να λύθουν προβλήματα του λαού και της νεολαίας, αλλά θα προκληθεί πιο βαθιά και παρατεταμένη κρίση».
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφεση για το Μαρί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφεση για το Μαρί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ