2013-08-03 20:31:04
Φωτογραφία για Στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από ξυλοδαρμό 52χρονος οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, τον έδειρε άγνωστος άνδρας, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα είχε περάσει με κόκκινο.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 52χρονος οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, λίγα λεπτά μετά την λήξη της βάρδιας του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη, με τον οποίο επικοινώνησε ρεπόρτερ του e-Volos.gr, όλα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε ο 52χρονος οδηγός, ολοκληρώνοντας το δρομολόγιό του και αφήνοντας το λεωφορείο στο πάρκινγκ της οδού Λαρίσης, πήρε το προσωπικό του Ι.Χ. για να πάει στο σπίτι του.

Ο 52χρονος οδηγός, αφού άναψε το πράσινο του σηματοδότη, κίνησε να βγει στην οδό Λαρίσης, απ' όπου έκπληκτος είδε να διέρχεται Ι.Χ. το οποίο είχε παραβιάσει τον ερυθρό σηματοδότη.


Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κολυνδρίνη, ο 52χρονος οδηγός αντέδρασε φωνάζοντας προς τον άγνωστο οδηγό του δεύτερου Ι.Χ.

Η συνέχεια, που είχε και την κατάληξη του 52χρονου στο Νοσοκομείο Βόλου, ήρθε μέσα σε δευτερόλεπτα, με τον άγνωστο οδηγό να σταματάει, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του, να κινείται προς το όχημα του 52χρονου και πριν εκείνος προλάβει να βγει από το δικό του, να τον γρονθοκοπεί, με αποτέλεσμα να του καταφέρει κατάγματα στο πρόσωπο και εν συνεχεία να εξαφανιστεί.

Ο 52χρονος, αφού συγκράτησε την πινακίδα του Ι.Χ. του αγνώστου ώστε να ενημέρωσει την Τροχαία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, ο 52χρονος οδηγός προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του άγνωστου άντρα.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ