2013-08-03 21:09:33
Φωτογραφία για Και όμως υπάρχει untethered jailbreak για το ios 6.1.3
Ο Stefan Esser ‏@i0n1c είναι από τα λεγόμενα "μεγάλα μυαλά" στον χώρο του jailbreak αφού ήταν αυτός που ανακάλυψε το untethered jailbreak στο ios 4.x.x και το έδωσε τότε δωρεάν στην ομάδα DevTeam όπου και δημιούργησαν το Redsnow και το PwnageTool αλλά έκτοτε δεν έχει ενεργή συμμετοχή παρά μόνο κάποιες φορές στο Twitter κάνει κάποιες παρεμβάσεις.

Φαίνεται όμως πως αποφάσισε να ταράξει τα νερά πάλι και να δηλώσει πως έχει το jailbreak του ios 6.1.3 και τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη ένα συνέδριο για 5 ημέρες και όποιος λάβει μέρος (με κόστος 4000 ΕΥΡ) θα έχει την ευκαιρία να του δοθούν όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του πυρήνα, να συζητήσουν τις αδυναμίες τους και θα μάθουν πώς να τα παρακάμψουν.

Θα ξεκινήσουν με απλά μαθήματα πάνω σε A4 συσκευές και θα προχωρήσουν σε νεότερες με την δυνατότητα όταν θα τελειώσει το συνέδριο να εκμεταλλεύεται τον πυρήνα του ios ακόμη και στο ios 7.

Αν και όλα αυτά μου ακούγονται κάπως "παραμυθένια" ας ελπίσουμε στο μέλλον να έχουμε νέα πρόσωπα με όρεξη στο χώρο του Jailbreak.

Αν και εσείς θέλετε να συμμετέχετε περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χορός εκατομμυρίων ευρώ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χορός εκατομμυρίων ευρώ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ