2013-08-03 22:10:12
Φωτογραφία για Τα ανίψια του τον φίλησαν κι αυτός τα πέταξε στο κανάλι!
Η εγκατάλειψη από τους γονείς του και η αγάπη που δεν του δόθηκε ποτέ στην τρυφερή ηλικία που βρισκόταν, ήταν ο... βασικός λόγος που θόλωσε το μυαλό του 13χρονου δράστη, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έπνιξε τα δύο ανήλικα ανίψια του, ρίχνοντάς τα στο αρδευτικό κανάλι του ΓΟΕΒ. Ακόμα και το τελευταίο φιλί που εκείνα του έδωσαν όταν τον είδαν στο δρόμο της επιστροφής, δεν φάνηκε αρκετό για να σταματήσει την πράξη του.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και στην περιοχή της Βουλγαρίας, με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας να αναμεταδίδουν στοιχεία της υπόθεσης, αποδεικνύουν πως ο έφηβος δράστης έτρεφε συναισθήματα ζήλιας για τα δύο παιδιά, επειδή την αγάπη που εκείνα δέχονταν, αυτός δεν την είχε νιώσει ποτέ.

Η πιο τραγική στιγμή της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πως τα δύο ανήλικα αδέλφια, παιδιά της αδελφής του 13χρονου, φαίνεται να αγαπούσαν τον θείο τους και πάντα έδειχναν την αγάπη τους προς αυτόν. Ωστόσο αυτό, ακόμα και την τελευταία στιγμή, πριν το κακό, δεν φάνηκε αρκετό για να «λυγίσει» τον 13χρονο δολοφόνο τους.


Σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, κατά την ομολογία του ο 13χρονος αποκάλυψε πως τα δύο ανίψια του μόλις τον είδαν στο σημείο της τραγωδίας να τα αναζητά έτρεξαν και τον αγκάλιασαν και του έδωσαν το καθένα από ένα φιλί. Αυτός όμως, θολωμένος και πληγωμένος, τα οδήγησε στον θάνατο.

Αποκάλυψε τα κίνητρα

Κατά τη σύλληψή του, μιλώντας στους αστυνομικούς, αποκάλυψε τα κίνητρά του, τα οποία πηγάζουν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος μέσα στη οικογένεια. Παιδί χωρισμένων γονιών και εγκαταλειμμένο ζούσε μαζί με τις αδελφές του. Τελευταία στο Στρέφι και παλαιότερα στη Ζάκυνθο. Ο πατέρας του με τη γυναίκα του μένουν στην Κω και τυχαία είχε επισκεφθεί τις τελευταίες ημέρες την περιοχή στο Στρέφι για να δει την κόρη και αδελφή του καθώς και τα εγγονάκια του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ