2013-08-04 09:22:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Tο μαύρο τζιπ από τα Βραχνέικα που κάνει διανομή... επαιτών!
Το πόσο οργανωμένη είναι η επαιτεία στην Πάτρα, όχι μόνο από ρουμάνους ρομά αλλά και από αυτόχθονες, φαίνεται από τις έρευνες της Αστυνομίας για ένα μαύρο ολοκαίνουργιο τζιπ το οποίο κάνει «διανομές» και «παραλαβές» επαιτών από διάφορα σημεία της πόλης.

Εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας να παραλαμβάνει τέσσερις ρομά (κορίτσια και αγόρια) που επαιτούσαν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, εκεί όπου γίνονται τα έργα! Το σημείο κρίνεται «ιδανικό» για επαιτεία, αφού το φανάρι καθυστερεί στο κόκκινο για αρκετά λεπτά και από τις δύο πλευρές του δρόμου.

Στη συνέχεια το μαύρο τζιπ έκανε στάση στην οδό Οθωνος Αμαλίας στο ύψος της Τριών Συμμάχων όπου «άδειασε» και τους τέσσερις επιβάτες.

Προφανώς για να συνεχίσουν την «δουλειά» τους… στο κέντρο της Πάτρας. Το αυτοκίνητο είχε αριθμό κυκλοφορίας ΑΖΖ…..!

Αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη και οδηγό του τζιπ ο οποίος διαμένει στην περιοχή των Βραχνεϊκων. Μάλιστα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το όχημα που κάνει την διανομή των «επαγγελματιών επαιτών» είναι ανασφάλιστο!

Άνθρωποι της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πολύ σύντομα το συγκεκριμένο κύκλωμα θα εξαρθρωθεί. Να υπενθυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες τα κυκλώματα επαιτών στην Αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν αυξηθεί και μάλιστα εκτός από τους Ρουμάνους (γνωστοί για τις «πιάτσες» τους) πλέον ασχολούνται με το «επάγγελμα» και αρκετοί Ελληνες ρομά.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ