2013-08-04 09:28:03
Φωτογραφία για Καθαρισμός του χώρου πέριξ του ποταμού του Κεφαλαρίου
Από το Γραφείο Τύπου

Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 08:30, όπως είχε προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του... Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου, μαζί με τον Φυσιολατρικό - Ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλαρίου τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφαλαρίου και τον Δήμο Δοξάτου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του ποταμού στο Κεφαλάρι.

Η εικόνα πριν τον καθαρισμό ήταν απογοητευτική. Είναι τρομερή η αδιαφορία και η παιδεία του κόσμου, για το μέρος στο οποίο ζει. Πολλά σπασμένα μπουκάλια, ξυλάκια από σουβλάκια, πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και γενικά οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Μέσα σε 2 ώρες γεμίσαμε ένα φορτηγάκι του Δήμου Δοξάτου με τουλάχιστον 20 τσουβάλια γεμάτα από σκουπίδια.

Καθαρίστηκε ο χώρος γύρω από το ποτάμι, καθώς και ο δρόμος μέχρι το ιχθυοτροφείο, ο δρόμος προς τον οικισμό και μέχρι τα γραφεία του Φυσιολατρικού - Ορειβατικού Συλλόγου, αριστερά και δεξιά από τα μαγαζιά που βρίσκονται παράπλευρα του ποταμού και τέλος ο χώρος της πλατείας, όπου και γίνεται οι εκδηλώσεις.


Η συμμετοχή δυστυχώς δεν ήταν μεγάλη, όμως αυτή η εκδήλωση πρέπει να γίνει παράδειγμα στον κόσμο και σε επόμενη αντίστοιχη δράση να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο χώρος αυτός ανήκει σε όλους και είναι υποχρέωση μας να τον διατηρούμε καθαρό και για μας και για τους ξένους επισκέπτες, ώστε να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου στο Φυσιολατρικού & Ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλαρίου, στον Δήμο Δοξάτου που μας στήριξε για άλλη μία φορά.

Την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR ΔΡΑΜΑΣ.

Εκ του Δ.Σ. του Κ.Σ. Δοξάτου

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ