2013-08-04 11:40:11
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ... «ΨΑΧΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα ολοκληρώνοντας και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, με την εικόνα της στα φιλικά της Γερμανίας και της Αγγλίας να προβληματίζει όσον αφορά στο επίπεδο ετοιμότητας σε ομοιογένεια και νοοτροπία.

Σε ένα κομμάτι της περιόδου όπου τα λάθη επιτρέπονται προκειμένου να διορθώνονται, ο Ολυμπιακός είχε αρκετά τέτοια από πλευράς προπονητή και ομάδας, με τα επόμενα φιλικά (την Τετάρτη με την Άντερλεχτ στο Καραισκάκη, το Σάββατο με τη Βαλένθια στην Ισπανία) να είναι πια πολύ σημαντικά για την αλλαγή που περιμένουν όλοι.

Ο Μίτσελ έκανε πολλές δοκιμές και πειράματα κόντρα στις γερμανικές ομάδες και στη Λίβερπουλ, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να... μορφοποιήσει ένα βασικό σχήμα σε πρόσωπα και σύστημα. Αυτό ακριβώς είναι που περιμένουν σε διοίκηση και εξέδρα, όχι τον ανέτοιμο, άτολμο και επιρρεπή σε σφάλματα Ολυμπιακό που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ.


Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι σημαντική με τα δύο πολύ δυνατά φιλικά, τις παρουσιάσεις των νέων παικτών (Δευτέρα οι Κάμπελ, Μετζανί, Ρομπέρτο, Ολαϊτάν, την Τρίτη ο Σαβιόλα), όπως και τις περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις με τις περιπτώσεις του Μοχάμεντ Σισοκό για τη θέση του αμυντικού χαφ και του Μιγκέλ Τόρες για την άμυνα να παραμένουν σε πρώτο πλάνο, σύμφωνα με το "pamesports.gr".

Το ζητούμενο, όμως, είναι κυρίως να μπορέσουν να... «δέσουν» οι καλές μονάδες που έχει ο Ολυμπιακός, να ανεβάσουν ρυθμό και αγωνιστική ένταση οι παίκτες, αλλά και να αποφασίσει ο προπονητής για τον «κορμό» της ομάδας και την αγωνιστική της ταυτότητα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ