2013-08-05 05:14:04
Φωτογραφία για Ανείπωτος πόνος σε Αλίαρτο και Μαυρομάτι για τα αδικοχαμένα παιδιά. Χιλιάδες μηνύματα από τους φίλους τους στο Facebook
Βαρύ πένθος και ανείπωτος πόνος σε Αλίαρτο και Μαυρομάτι στη Βοιωτία για τα δυο νεαρά παιδιά που τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκαν τραγικό θάνατο στο αρδευτικό κανάλι της Κωπαίδας, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, μετά το πανηγύρι του Διονύσου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά 5 άτομα.

Οι 2 νεαροί φίλοι Δ.Π. 17 και Γ.Π. 22 ετών αντίστοιχα, πέφτοντας με το αυτοκίνητο στο κανάλι (περίπου στις 6 πμ) εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να πνιγούν. Οι υπόλοιποι τρεις νεαροί συνεπιβάτες βρήκαν ζωντανοί μετά την βοήθεια από διερχόμενο αγρότη που βοήθησε τα παιδιά και ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική. Οι σωροί των 2 παιδιών και τα υπόλοιπα 3 παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Στην Αλίαρτο και στο Μαυρομάτι όλοι είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη και χάθηκαν τα δυο νεαρά παιδιά. Στις σελίδες τους στο facebook, δεκάδες είναι τα μηνύματα των φίλων τους που είναι σοκαρισμένοι.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ