2013-08-05 10:17:04
Φωτογραφία για O Bενιζέλος συντονίζει τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ
Συνάντηση με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα έχει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Είναι η δεύτερη φορά που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών οργανώνει... μια τέτοια “μάζωξη”, στοχεύοντας στον καλύτερο συντονισμό των στελεχών του Κινήματος που καταλαμβάνουν υπουργικό θώκο, αλλά και για να συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και το δύσκολο φθινόπωρο που ακολουθεί.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να διατηρήσει “ζεστές” τις μηχανές του πολιτικού δυναμικού του Κινήματος, καθώς εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα βρεθεί από το φθινόπωρο σε περαιτέρω δυσχερή θέση, λόγω της πίεσης που θα ασκεί η αντιπολίτευση, αλλά και τυχόν αντιδράσεων της κοινωνίας στα δημοσιονομικά μέτρα που έχουν δρομολογηθεί, και αναμένεται εκείνη την περίοδο να έχουν την άμεση εφαρμογή τους.

Απ’ την άλλη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα πλαίσιο ειλικρινούς συνεργασίας και αμοιβαίας στήριξης με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και πάνω σε αυτή τη σχέση στηρίζεται κατά μείζοντα λόγο η συνοχή της κυβέρνησης και η προοπτική της να ανοίξει… περπατησιά στο εγγύς μέλλον.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ