2013-08-05 10:24:03
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πιο άγριος ο νέος φόρος για τα ακίνητα

Η εφημερίδα γράφει "ένα νέο περισσότερο άγριο χαράτσι στα ακίνητα απαιτεί η τρόικα, με στόχο να επιβάλλεται... σε 5.600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων συνολικός ετήσιος φόρος 4,15 δισ. ευρώ αντί των 2,9 δισ. που είχε συμφωνηθεί αρχικά".

ΕΘΝΟΣ: Η...Νύχτα της μεγάλης φοροδιαφυγής

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "θύελλα από το ρεσιτάλ θράσους στη Χαλκιδική. Το ΣΔΟΕ σφράγισε κέντρο διασκέδασης, ο ιδιοκτήτης το άνοιξε το επόμενο βράδυ. Στο κέντρο διασκέδαζαν πάνω από 500 άτομα και δεν είχαν κόψει ούτε μία απόδειξη. Σε διαθεσιμότητα η διοικητής του αστυνομικού τμήματος".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μεγάλο Ισραήλ με βασιλιά Αντίχριστο

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οι δραματικές γεωπολιτικές εξελίξεις και τα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας, μόνο τυχαία δεν είναι."

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ενστολοι στη σύνταξη με 24,5 έτη υπηρεσίας


Η εφημερίδα γράφει "τις προϋποθέσεις για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες. Ποιοι και πότε δικαιούνται διπλασιασμό της 5ετούς "μάχιμης υπηρεσίας" και ποιοι μπορούν να εξαγοράσουν χρόνια. Τι ισχύει για παλιούς και νέους ασφαλισμένους".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μόνο για 195.000 ασπίδα το ΑΣΕΠ

Η εφημερίδα γράφει "μόλις 195.000 έχουν διορισθεί στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ από το 1994 μέχρι σήμερα από το σύνολο των περίπου 800.000 υπαλλήλων. Από το κύμα των 10.000 το ένα τρίτο θα είναι από το νόμο Παυλόπουλου".

ΕΣΤΙΑ: Η οικονομία δεν "διατάζεται"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "βαρυσήμαντη δήλωσις του Πρωθυπουργού. "Δεν μπορείς να διατάξεις την ανάκαμψη της οικονομίας".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Μνημονιακές αλλαγές σε Γυμνάσιο-Λύκειο

Σύμφωνα με την εφημερίδα "δραματικές επιπτώσεις για 650.000 μαθητές και 80.000 καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων φέρνει το σχέδιο νόμου για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την πρόσβαση στα Πανεπιστήμια, που καταθέτει μέσα στην εβδομάδα η κυβέρνηση. Τύπου τρόικας η νέα δομή και το οργανωτικό πλαίσιο στα σχολεία".

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: Τελευταία ευκαιρία Σαμαρά για διαπραγμάτευση

Η εφημερίδα γράφει ότι "το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και οι γερμανικές εκλογές προσφέρουν τη δυνατότητα να ζητήσει νέους όρους εξόδου από την κρίση. Στοίχημα οι όροι ανάκαμψης της οικονομίας".

ΤΑ ΝΕΑ: Ο νόμος της ζούγκλας. Ούτε μια απόδειξη στις πίστες!

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο νόμος της ζούγκλας επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στη Χαλκιδική:οι υπεύθυνοι νυκτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος αγνόησαν την απόφαση για 48ωρο λουκέτο που τους επέβαλε το ΣΔΟΕ επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις και το κατάστημα λειτούργησε κανονικά, χωρίς οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε εκ νέου σφράγισμα...".

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επίδειξη τσαμπουκά από τη... νύχτα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αναζητούνται μέτρα 10,9 δισ.κάλυψης του κενού 2014-15

Η εφημερίδα τονίζει ότι "τα μέτρα τα οποία θα "γεμίσουν" το χρηματοδοτικό κενό της διετίας 2014-2015 που υπολογίζεται από την τρόικα στα 10,9 δισ. ευρώ και οι παρεμβάσεις για τη μείωση του δημοσίου χρέου θα είναι το βασικό θέμα της αποφασιστικής σημασίας διαπραγμάτευσης του Σεπτεμβρίου". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ