2013-08-05 11:27:05
Φωτογραφία για Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΕΡΕ... ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ!
Η εικόνα του Ολυμπιακού -όπως ήδη έχουμε αναφέρει- προβληματίζει με συνέπεια να υπάρχει πια αρκετή πίεση και προς το πρόσωπο του Μίτσελ για άμεση αλλαγή προς το καλύτερο.

Στο Λιμάνι, όπως είναι αναμενόμενο, θέλουν και προσβλέπουν σε μία σαφώς πιο καλή εικόνα με Άντερλεχτ και Βαλένθια. Δύο σημαντικά και κρίσιμα φιλικά και φυσικά η εικόνα των ερυθρόλευκων στο ματς με τη Λίβερπουλ δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο προβληματισμός ήταν έντονος μετά και από αυτόν τον αγώνα. Βέβαια ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από τους παίκτες, έχει και ο προπονητής της ομάδας που δέχεται και την ανάλογη πίεση από όλες τις πλευρές.

Ο Μίτσελ, από την πλευρά του, που έμεινε Ισπανία εξαιτίας προβλήματος υγείας του πατέρα του, έτσι και αλλιώς είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει. Είναι δεδομένο λοιπόν πως η διοίκηση των ερυθρόλευκων είναι εν αναμονή των δύο προσεχών φιλικών αγώνων για να δει την κατάσταση της ομάδας και το τι θα συμβεί μετά Το... πρέσινγκ στον Ισπανό τεχνικό θα γίνεται όλο και πιο έντονο όσο δεν έρχεται το επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Άλλωστε μένουν πια μόλις λίγες ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος και μέχρι τότε οι παίκτες του Θρύλου θα πρέπει να είναι αρκετά έτοιμοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ