2013-08-05 11:48:04
Φωτογραφία για Κάποιος σοβαρός να σταματήσει την ΤΡΟΙΚΑ;
του Κώστα Βουκελάτου

Διαβάζω στον τύπο (Real News) οτι η ΤΡΟΙΚΑ έρχεται με άγριες διαθέσεις και κρυφή ατζέντα για τον ιδιωτικό τομέα στα τέλη του άλλου μήνα στην Αθήνα.

-κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους

-μείωση του κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ

-απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων

-περικοπές έως 30% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

-”μαχαίρι” στο εφάπαξ τουλάχιστον στο 20%

-νέο πρόγραμμα κινητικότητας για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους το 2014

Όποιος έχει μυαλό στην κυβέρνηση και δεν είναι υπάλληλος της ΤΡΟΙΚΑ καταλαβαίνει ότι εάν καταργησεις τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα και μειώσεις και άλλο τους μισθούς ανάπτυξη δεν θα έρθει ποτε και το κράτος δεν θα εισπράττει ούτε με απειλές τις οφειλές γιατι ο έλληνας θα κάνει στάση πληρωμών και το κράτος θα βουλιάξει πιο βαθιά.

Ειναι σίγουρο οτι δεν θα πληρώσει φετος τα χρέη του η πλειοψηφία των ελλήνων γιατί δεν έχει να πληρώσει φόρους χωρίς λογική και μελέτη, φόρους γραμμένους στο πόδι.


Επειδή το σχέδιο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού συνεχίζεται και ο Στουρνάρας είναι μέσα στο κόλπο της γενικής καταστροφής καλο θα ήταν τα παραπάνω σενάρια να σταματήσουν, για το καλό της χώρας μας και για να μην γράψει ο Σαμαρας άλλη μια μαύρη σελίδα στην ζωή του και στην ιστορία της Ελλάδας.

Αυτά η ΤΡΟΙΚΑ τα απαιτεί επειδή βρήκε τον Στουρναρα που ευχαρίστως εκτελεί πρεπει να σταματήσουν, ο κόσμος και οτι εχει απομείνει απο τον ιδιωτικό τομέα δεν θα ανεχθεί τίποτα περισσότερο αυτο να το βάλουν καλα στο μυαλό τους οι κυβερνώντες. Καλό θα ήταν οι έμπειροι βουλευτές της ΝΔ και οι σοβαροί βουλευτές που έχουν απομείνει στο κοινοβούλιο να βάλουν μυαλό στο Σαμαρά και να σταματήσουν τα οποία σενάρια της ΤΡΟΙΚΑ και του υπαλλήλου της Στουρνάρα γιατί μυρίζει για πρώτη φορά μπαρούτι στην ατμόσφαιρα ο κόσμος δε θα αντέξει άλλο.
freepen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ