2013-08-05 11:57:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Είχε δει την διαρρήκτρια στην TV, την ακολούθησε κάλεσε την αστυνομία!
Πατρινός παιδευόταν ενάμιση χρόνο να βρει τη γυναίκα που διέρρηξε το σπίτι του και οι κινήσεις της οποίας είχαν καταγραφεί από το κύκλωμα τηλεόρασης. Και την εντόπισε πριν λίγα 24ωρα όμως στάθηκε άτυχος.

Ο πολίτης την εντόπισε την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή του ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου. Ενημέρωσε την αστυνομία, όμως μέχρι να φθάσει στο σημείο περιπολικό, ένα αγροτικό είχε παραλάβει την δράστιδα και δύο ακόμη γυναίκες. Ο πολίτης ακοούθησε το αγροτικό, το οποίο μάλιστα μπλοκαρίστηκε στα έργα της Ακτής Δυμαίων κι έτσι το περιπολικό έφθασε. Οι γυναίκες ακινητοποιήθηκαν, ο πολίτης αναγνώρισε την μία που είχε συλληφθεί και στη συνέχεια αποχώρησε από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Και ενώ την έψαχνε 1,5 χρόνο και μάλιστα είχε αποτυπώσει στο μυαλό του τα χαρακτηριστικά της, ενώ έκανε και τόσο κόπο να την ακολουθήσει για να μην χαθεί εκ νέου, η αστυνομία την άφησε ελεύθερη αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο πολίτης έγινε ντετέκτιβ, βρήκε την δράστιδα όμως έπεσε πάνω στις διατάξεις του νόμου.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ