2013-08-05 11:54:07
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ Ferrari ΣΕ ΜΑΣΑ
Τα καλά αποτελέσματα και οι βαθμοί θα κρίνουν το μέλλον του Μάσα στη Ferrari σύμφωνα με τον Λούκα ντι Μοντιζέμολο.

Τα υποτονικά αποτελέσματα του Φελίπε Μάσα φαίνεται πως δεν ικανοποιούν την Ferrari, η οποία για ακόμη μία φορά τόνισε πως το μέλλον του Βραζιλιάνου εξαρτάται από την απόδοσή του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκει τον Φελίπε Μάσα στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 111 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Ο Φελίπε είναι ένας γρήγορος και σπουδαίος πιλότος. Όμως εμείς είμαστε ξεκάθαροι απέναντί του και οι δύο θέλουμε βαθμούς και καλά αποτελέσματα. Μετά από αυτό, θα κοιτάξουμε ο ένας στα μάτια τον άλλον και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Ferrari.

Ωστόσο, ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Σεμπάστιαν Φέτελ και στις ελάχιστες πιθανότητες να τρέξει για λογαριασμό της σκουντερία.

«Αργά ή γρήγορα κάθε πιλότος θέλει να οδηγήσει για λογαριασμό της Ferrari. Ακόμη και ο Άιρτον Σένα ήθελε. Ωστόσο, ακόμη και αν στο μέλλον αντιμετωπίσω δυσκολίες στο να βρω πιλότο, ο Φέτελ δεν θα ήταν μέσα στις επιλογές μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ