2013-08-05 12:53:12
Φωτογραφία για ADAM&YOU: Συναρπαστική εφαρμογή με τη μορφή 3D παιχνιδιού και γραφικά τύπου κόμικς
Η Εφαρμογή Opel ADAM απλοποιεί τη διαδικασία διαμόρφωσης του αυτοκινήτου μέσω μιας συναρπαστικής εμπειρίας video game. Η προϊοντική εξατομίκευση είναι αυτή τη στιγμή από τις ισχυρότερες τάσεις στη βιομηχανία αυτοκινήτου. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια συνδυασμοί, με δυνατότητες που σαφώς ξεπερνούν τις στάνταρ επιλογές οι οποίες συνήθως παρουσιάζονται σε διαφημιστικές καμπάνιες. Οι επιλογές επιτρέπουν στους πελάτες να εκφράσουν ελεύθερα τις προτιμήσεις τους, αλλά η διαδικασία εξατομίκευσης μπορεί να είναι χρονοβόρα και απογοητευτική. Θέλοντας να προβάλλει το ADAM ως το μοντέλο με τις περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στην κατηγορία του, η Opel δημιούργησε μία εφαρμογή την οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ώστε να διαμορφώσουν στη συνέχεια το αυτοκίνητο των ονείρων τους μέσα από μία δυναμική και διασκεδαστική εμπειρία.

Ξεκινώντας οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους 50 διαφορετικά και ελκυστικά αυτοκίνητα εξατομικευμένα εκ των προτέρων από την Opel, τα οποία θα μπορούν να ‘δοκιμάσουν στο δρόμο’ σε ένα σενάριο εικονικής οδήγησης που θυμίζει video game. Όταν μείνουν ικανοποιημένοι από ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το φέρνουν στον online διαμορφωτή για να το προσαρμόσουν και να το τελειοποιήσουν όπως το ονειρεύονται.


Η Εφαρμογή, εκτός από χρήσιμη, είναι πρωτίστως συναρπαστική και διασκεδαστική. Εκείνο το οποίο ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους χρήστες είναι ότι αποτελεί γέφυρα μεταξύ ενός ενημερωτικού online διαμορφωτή αυτοκινήτου και μιας ενδιαφέρουσας εμπειρίας video game. Η Opel ADAM App προσφέρει μία νέα διάσταση και στους δύο τομείς, συνδυάζοντας προηγμένη απεικόνιση Unity 3D και 2D με άψογες λεπτομέρειες εσωτερικού και εξωτερικού, αλλά και πανοραμικές, νυκτερινές και 360°απόψεις του αυτοκινήτου και του γύρω περιβάλλοντος. Σε επίπεδο video game, οι χρήστες χειρίζονται το αυτοκίνητο κρατώντας και περιστρέφοντας το iPad τους σαν ένα εικονικό τιμόνι. Η δυναμική εμπειρία σε πραγματικό χρόνο επιτείνεται με ρεαλιστικές λεπτομέρειες όπως εν κινήσει θάμπωμα, εμπρός/πίσω φώτα σε night mode, ανακλάσεις στις ζάντες και επιτάχυνση μέσω του turbo-boost. Για ακόμα πιο προηγμένη εμπειρία ταξιδιού, η εφαρμογή συνοδεύεται από αναγνώριση κινήσεων του ματιού (retina support), αλλά και μια λίστα μουσικών κομματιών για ηχητικές απολαύσεις κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η εφαρμογή επιτρέπει την ανάρτηση της επιλεγμένης διαμόρφωσης στα social media, ώστε οι χρήστες να συζητούν την επιλογή online με φίλους.

Η Εφαρμογή Opel Adam έχει γνωρίσει τεράστια ανταπόκριση από τους χρήστες που την θεωρούν σαν συνδετικό κρίκο μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών και του αυτοκινήτου των ονείρων τους. Το επιτυχημένο λανσάρισμα της εφαρμογής για iPad μέσω του Apple App Store σε 30 αγορές σε όλο τον κόσμο παρότρυνε την Opel να εξελίξει την εφαρμογή και για το iPhone.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ