2013-08-05 12:52:23
Φωτογραφία για Η Lotus στοχεύει στη δεύτερη θέση
Η ομάδα του Boullier αναμένεται να πιέσει ακόμα πιο δυνατά

Σύμφωνα με τα λόγια του επικεφαλής της Lotus, Eric Boullier, η ομάδα του στοχεύει για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών για τη φετινή χρονιά.

Από την αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν, η Lotus στόχευε για την 3η θέση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών F1, μιας και την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από τη Red Bull, τη Ferrari και τη McLaren.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν και οι ιθύνοντες της Lotus, βλέποντας ότι η ομάδα τους βρίσκεται στην 4η θέση ήδη και μόνο 25 βαθμοί τους χωρίζει από τη Mercedes, η οποία είναι στην 2η θέση της γενικής κατάταξης των κατασκευαστών μέχρι τώρα, ο στόχος πλέον είναι να τερματίσουν στην 2η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

Συγκεκριμένα, ο Boullier ανέφερε οτι η Ferrari και η McLaren μπορεί να είναι στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα, αλλά οι διαφορές των βαθμών τους είναι πολύ μικρές και πολύ κοντά βρίσκεται και η Lotus. Επίσης, πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα πιέσει ακόμα πιο δυνατά, ώστε να καταφέρει να πάρει την 2η θέση, αφήνωντας πίσω της τη Ferrari και τη McLaren.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ