2013-08-05 15:34:38
Φωτογραφία για Πάτρα: H εντολή της Εισαγγελίας για Παράρτημα και Μαραγκοπούλειο - Πότε άναψε πράσινο για τις σημερινές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Η αντίστροφη μέτρηση για άμεση εκκένωση των χώρων του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου και του Μαραγκοπουλείου στην οδό Γούναρη, είχε αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες με σχετική εντολή της Εισαγγελίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, είχε ζητήσει από τους συναρμόδιους φορείς-και κυρίως από εκείνους στους οποίους ανήκουν οι προαναφερθέντες χώροι- να αποφασίσουν άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να λήξουν οι καταλήψεις και να τους αποδοθούν τα κτίρια προς χρήση.

Για το θέμα είχε διενεργηθεί και προανάκριση, με την Αστυνομία να τηρεί στάση αναμονής σε σχέση με τις αποφάσεις που ήσαν στα χέρια των κατόχων των κτιρίων και ειδικότερα του Δήμου Πατρέων (Παράρτημα) και Υπουργείου Υγείας (Μαραγκοπούλειο).

Κομβικό σημείο για τις σημερινές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. ήταν η προ ημερών συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Κ. Κυριακόπουλο, όπου "άναψε πράσινο" για την ανάκτηση των υπό κατάληψη κτιρίων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ