2013-08-07 09:11:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Απαράδεκτες εικόνες με κάδους στις συνοικίες της πόλης – Δείτε φωτo
Κάδους σε άθλια κατάσταση αντικρίζει κανείς στις γειτονιές της Πάτρας. Άλλοι είναι σπασμένοι, άλλοι καμένοι, άλλοι χωρίς ρόδες και οι περισσότεροι, επί της ουσίας, χωρίς καπάκια αφού σε πολλές των περιπτώσεων, μπορεί το καπάκι να υπάρχει δεν κλείνει όμως ποτέ, αφού ο μηχανισμός που τους ανοίγει είναι χαλασμένος.

Έτσι τα σκουπίδια είναι σε κοινή θέα, εύκολη λεία για τις γάτες και τα τρωκτικά. Οι δε μυρωδιές που αναπτύσσονται, ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, να είναι ανυπόφορες.

Οι αντιδράσεις των συμπολιτών είναι πολλές καθώς, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της καθαριότητας βλέπουν τους χαλασμένους κάδους και γίνονται ταυτόχρονα αποδέκτες παραπόνων από τους κατοίκους, τίποτε δεν αλλάζει.

Μάλιστα πολίτης έγινε μάρτυρας, πριν λίγες ημέρες, ενός χαρακτηριστικού περιστατικού ανάμεσα στους εργαζομένους. Ένας από αυτούς ήθελε ν’ αφήσει ανάποδα έναν σμπαραλιασμένο κάδο, οι συνάδελφοί του όμως επέμεναν να τον γυρίσει. «Δεν τον βλέπετε σε τι κατάσταση είναι;», τους ρώτησε. «Σε όλη την πόλη έτσι δεν είναι οι κάδοι; Τι να κάνουμε τώρα;», ήταν η απάντηση που πήρε.

Ο διάλογος αυτός καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που, κατά πως φαίνεται, η δημοτική Αρχή αδυνατεί να αντιμετωπίσει!

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ