2013-08-07 09:42:13
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΣΟΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άμεσα ενεργοποιείται η υπόσχεση που έδωσε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού, κατά την παρουσίαση του Χαβιέρ Σαβιόλα. Οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν για την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες και του Μόμο Σισοκό.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε πως θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση χρειάζεται για να δυναμώσει περισσότερο η ομάδα και να μπορέσει να πετύχει φέτος τους στόχους που έχει θέσει.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι προχθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος τόνισε πως απομένει ένας μήνας για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι κινούνται για να καλύψουν τα κενά που έχουν παρατηρηθεί και να παρουσιαστεί η ομάδα πλήρης στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Σε πρώτο πλάνο ήταν το θέμα του αμυντικού χαφ, όμως από την Ισπανία προκύπτει πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η υπόθεση του Μιγκέλ Τόρες.

Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί τον... διακαή πόθο του Μίτσελ, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην άμυνα. Πλέον το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο παίκτη έχει αναθερμανθεί και, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η "SportDay", οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν άμεσα για την απόκτησή του από τη Χετάφε.


Ο Μιγκέλ Τόρες δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με συμβόλαιο, ενώ απάντησε αρνητικά στη διοίκηση της ισπανικής ομάδας στο ενδεχόμενο επέκτασής του. Για αυτό τον λόγο οι Ισπανοί ψάχνουν ομάδα για να τον πουλήσουν και η… δουλειά μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Άλλωστε, η απόκτηση του 27χρονου μπακ θα σημάνει την έμπρακτη στήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού στον Μίτσελ, αφού αποτελεί προσωπική του επιλογή για την ενίσχυση της ομάδας. Ωστόσο, μία τέτοια προσθήκη μπορεί να σημάνει ακόμη μία αποχώρηση από το υπάρχον ρόστερ, με πιο πιθανή επιλογή εκείνη του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να τελειώσουν και το θέμα του αμυντικού χαφ. Στην πρώτη θέση παραμένει ο Σισοκό, όμως υπάρχει η αίσθηση ότι όσο περνάει ο καιρός οι επιλογές θα αυξάνονται και θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο Γκαργκάνο δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με κάποια άλλη ομάδα, ο Αγκιλάρ δεν έχει βρει λύση με τη Έρκουλες, ο Ενό παραμένει σταντ-μπάι και σύντομα μπορεί προκύψει κάτι καλύτερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ