2013-08-07 09:41:58
Φωτογραφία για Αυτά προβλέπει η συμφωνία με τη NOVA για την ΑΕΚ
 "Χρυσό" μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι και αυτό γιατί στο ταμείο των κιτρινόμαυρων μπορεί να συγκεντρωθεί ακόμη και το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους

Σύμφωνα με το AEK1924.gr, το deal επετεύχθη μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εξασφάλισε ότι καλύτερο για την Ένωση τη νέα σεζόν. Η συμφωνία "κλείστηκε" μόνο για ένα χρόνο με το πάγιο να είναι 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα επιπλέον μπόνους που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.

Τα επιπλέον χρήματα που θα δοθούν στην ΑΕΚ έξτρα έχουν να κάνουν με τον αριθμό των νέων συνδρομητών που θα γράφονται στη NOVA μόνο και μόνο για να παρακολουθούν τον Δικέφαλο και μάλιστα όταν θα τους ρωτούν θα πρέπει να λένε ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ακόμα, ένα ποσοστό θα πάρει η ομάδα και από εκείνους που έκοψαν τη συνδρομή τους με το κανάλι και θα επανέλθουν αλλά και από τον συνολικό αριθμό των ενεργών φίλων της ομάδας όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ