2013-08-07 10:43:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακιστέοι οι 4 που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Πατρών οι τέσσερις συλληφθέντες, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Η σπείρα εξαρθρώθηκε την περ. εβδομάδα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας,μετά από συστηματικές έρευνες τουλάχιστον πέντε μηνών.

Οι τέσσερις Έλληνες και Αλβανοί που διέμεναν σε Πάτρα και Αίγιο, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή Πατρών και απολογήθηκαν μετά την προθεσμία που είχαν λάβει. Αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες, όμως αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή τους.

Θυμίζουμε ότι προφυλακιστέος είχε κριθεί και ένας ακόμη συλληφθείς, ο οποίος απολογήθηκε την Κυριακή. Στην φυλακή είναι άλλοι τέσσερις που φέρεται να είχαν αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση ενώ άλλοι πέντε οδηγήθηκαν αντίστοιχα στους Εισαγγελείς Αιγίου και Μεσολογγίου. Η Αστυνομία αναζητά άλλους είκοσι, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι καταγγελίες που τους έχουν απαγγελθεί μέχρι σήμερα αφορούν είναι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδικού φόρου κατανάλωσης ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν στοιχεία και για προμήθεια όπλων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ