2013-08-07 10:48:51
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στην εφημερίδα «Nemzeti» μίλησε ο Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος τόνισε πως για να καθιερωθεί κάποιος στον Ολυμπιακό, χρειάζεται να καταβάλει πολλή προσπάθεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, στους στόχους στο Champions League, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Δεν γίνεται να βγούνε συμπεράσματα για το ποιον τερματοφύλακα θα εμπιστευθεί ο προπονητής. Έχουμε παίξει κάποια φιλικά, μέσα στα οποία γίνονται δοκιμές, ώστε να καταλήξει στην καλύτερη απόφαση. Στις 19 Αυγούστου που μπαίνουμε στο πρωτάθλημα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Τότε θα δούμε και ποιον θα επιλέξει ο προπονητής», ανέφερε αρχικά ο Ούγγρος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων και συνέχισε.

«Τα βιαστικά συμπεράσματα μπορεί να είναι λάθος. Δεν νομίζω ότι η ομάδα θα έχει πρόβλημα στο χτίσιμό της επειδή δεν πήγαμε καλά σε 2-3 φιλικά ματς. Είναι δύσκολο πλέον να μας κοντράρει ο Παναθηναϊκός, αλλά καλύτερα να τα δούμε όλα στην πράξη».

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας στο Champions League. «Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί στην κλήρωση. Είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να προχωρήσουμε».

Τέλος, όσον αφορά στη μάχη για τα γκολπόστ κατέληξε. «Είμαστε 4 τερματοφύλακες. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός είναι δυνατός στον Ολυμπιακό. Πάντα ήταν έτσι στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ