2012-04-07 19:53:45
Φωτογραφία για Έγραψε το χειρότερο σενάριο!!
Από το ζεστό στο… κρύο. Η Τότεναμ, μια εβδομάδα μετά τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έστω και στην ισοβαθμία με την Άρσεναλ, έγραψε το χειρότερο σενάριο για τη μετέπειτα πορεία της, μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός».

Τα «σπιρούνια», μετά το παιχνίδι με τις «μαυρόγατες» αποσπάστηκαν στο +1 από την Άρσεναλ, η οποία αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, το απόγευμα της Κυριακής και έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά πλάτη στην ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, αναγκάζοντάς τη να επιδοθεί εκ νέου σε κυνήγι για την κατάληψη της τελευταίας θέσης για την απευθείας είσοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

Α΄ημίχρονο:

Γκολ θα μπορούσαν να έχουν μπει μονάχα από την άσπρη βούλα, αν ο διαιτητής έβλεπε αρχικά το χέρι του Μπάρντσλεϊ σε κεφαλιά του Αντεμπαγιόρ στο 13ο λεπτό και αυτό του Σκοτ Πάρκερ στο 35’, έπειτα από λάθος κοντρόλ του ίδιου
. Αν εξαιρέσουμε αυτές τις δύο στιγμές στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Στάδιο του Φωτός», Τότεναμ και Σάντερλαντ δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα στο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες. Το παιχνίδι κύλησε πολύ ήρεμα, πράγμα που δεν βοηθούσε καθόλου στην προσπάθεια να υπάρξει ρυθμός στο ματς και παρά το γεγονός πως τα «σπιρούνια» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν δημιούργησαν ευκαιρίες.

Β’ ημίχρονο:

Τελικά το παιχνίδι μπορούσε να γίνει και… πιο βαρετό! Ξανά η Τότεναμ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και από κάποιο σημείο του αγώνα έπαιζε απλά στο μισό γήπεδο της Σάντερλαντ, αλλά και πάλι δεν υπήρχε τρόπος να απειληθεί η εστία του Μινιολέ! Ο Τέρνερ στο 72ο λεπτό φάνηκε να κάνει χέρι απομακρύνοντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή έπειτα από προσπάθεια του Φαν ντερ Φάαρτ, αλλά και πάλι, έπειτα από τις δύο περιπτώσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Αυτή, ήταν και η τελευταία ευκαιρία των Λονδρέζων για να πάρουν κάτι περισσότερο από έναν βαθμό στο «Στάδιο του Φωτός».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάντερλαντ: Μινιολέ, Μπάρντσλεϊ (80’ Ρίτσαρντσον), Τέρνερ, Κιλγκαλόν, Κάτερμολ (76’ Βον), Λάρσον, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Μπέντνερ

Τότεναμ: Φρίντελ, Καμπούλ, Γκαλάς, Γουόκερ, Άσου Εκοτό, Μπέιλ, Πάρκερ, Φαν ντερ Φάαρτ (83’ Ντεφό), Μόντριτς, Σάντρο (65’ Λένον), Αντεμπαγιόρ (77΄Σαχά)

πηγή: england365.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ