2012-04-07 21:42:17
Φωτογραφία για Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε φιλάθλους και ΜΑΤ στο ΕΑΚ Βόλου‏...
Από το www.e-volos.gr

Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε φιλάθλους και ΜΑΤ στο ΕΑΚ Βόλου.  Με τη διάθεση να υποστηρίξουν την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που έπαιζε  σήμερα στο ΕΑΚ Βόλου, φίλαθλοι βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Περίπου 40 άτομα βρέθηκαν στο ΕΑΚ σήμερα, τα οποία πλησίασαν Αστυνομικές Δυνάμεις και τους ζήτησαν να φύγουν από το γήπεδο μέσα 2 λεπτά αλλιώς θα τους έβγαζαν αυτοί ακόμα και χωρίς την συγκατάθεση τους.

Οι φίλαθλοι δεν έφυγαν από τις κερκίδες ρωτώντας συνεχώς για ποιο λόγο να αποχωρήσουν, με τις Αστυνομικές Δυνάμεις να τους απαντούν: "Έχει αποφασιστεί ο αγώνας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών".

Λίγη ώρα μετά και αφού οι φίλαθλοι δεν αποχώρησαν τα ΜΑΤ μπήκαν στον γήπεδο και ξεκίνησε μάχη σώμα με σώμα, ανάμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και τα ΜΑΤ που προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.

Πριν λίγο έληξαν τα επεισόδια χωρίς τραυματισμούς ή προσαγωγές.

.ExternalClass #ecxavg_ls_inline_popup{z-index:9999;padding:0px 0px;margin-left:0px;width:240px;overflow:hidden;word-wrap:break-word;color:black;font-size:10px;text-align:left;line-height:13px;} Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ