2012-04-07 21:57:10
Φωτογραφία για Οι υποψήφιοι της Ντόρας Μπακογιάννη
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές μπαίνει πια η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν «κλείσει» τα ονόματα των υποψηφίων που θα... συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, η προεκλογική πλατφόρμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει πέντε βασικούς άξονες. Πρώτον ότι η ανάπτυξη έχει πρόσωπο και σημαίνει νέες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα, δεύτερον ότι στόχος είναι ένα σύγχρονο και διαφανές πολιτικό σύστημα, τρίτον ότι οι κανόνες θα ισχύουν και θα εφαρμόζονται για όλους χωρίς διακρίσεις, τέταρτον ότι η Ελλάδα έχει θέση και άποψη στην Ευρώπη και πέμπτον ότι η Δημοκρατική Συμμαχία στοχεύει σε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος που υπηρετεί και δεν επιβαρύνει τον πολίτη.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews.gr, και το κεντρικό προεκλογικό μήνυμα του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη θα αναφέρεται στο κράτος και στην ανάγκη να αλλάξει ενώ παράλληλα θα καθίσταται σαφές πως η ευθύνη για τα «κακώς κείμενα» δεν βαρύνουν τους πολίτες.


Όσο για τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για στελέχη του κόμματος και πρόσωπα που εμπλέκονται για πρώτη φορά με την πολιτική, με επιτυχημένες προσωπικές και επαγγελματικές διαδρομές και με αναγνώριση στον κοινωνικό τους περίγυρο.

Συγκεκριμένα ανά περιφέρεια ήδη έχουν «κλείσει» τα ονόματα που ακολουθούν για τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ