2013-08-17 13:42:04
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ... ΤΕΞΑΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
Επίσημα δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του, τον... «πρόδωσαν» όμως τα social media. Ο Γιάννης Παπαπέτρου θα επιστρέψει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις ΗΠΑ και στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, όπως... ομολόγησε ο ίδιος μέσω Instagram.

«Στις 24 του μήνα επιστρέφω», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση.

Ο Ολυμπιακός επιθυμούσε διακαώς να εντάξει στο ρόστερ του τον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Ευρωμπάσκετ των Νέων και η πρόταση που του είχε καταθέσει ήταν πενταετούς διάρκειας, έναντι συνολικών απολαβών 1,3 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του παίκτη αξίωσε 1,5 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, αντιπρόταση που απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές Ευρώπης χωρίς δεύτερη κουβέντα. Του είπαν, πάντως, πως αν αποφασίσει να «συμβιβαστεί» με την αρχική τους προσφορά, τότε οι πόρτες του Θρύλου θα είναι ορθάνοιχτες για εκείνον.

Εκτοτε το θέμα του, παρόλο που συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες, παρέμενε ανοικτό, φαίνεται όμως πως ο ίδιος το έχει ήδη «κλείσει» στο μυαλό του. Για τον Παπαπέτρου έχει ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον περιμένει να ολοκληρώσει τις σπουδές του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ