2013-08-17 14:37:08
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Αποθεωτικά σχόλια για τον 40 φορές πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό αφιερώνει ρεπόρτερ της Άντερλεχτ, χαρακτηρίζοντας τους ερυθρόλευκους κορυφαία δύναμη της χώρας.

Με τα καλύτερα λόγια για την δυναμική, αλλά και την ποιότητα του Ολυμπιακού αναφέρεται ο Ντέιβιντ Στίγκεν, με αφορμή το πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο εν λόγω δημοσιογράφος σε κείμενό έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στην Ελλάδα, περιλαμβάνοντας πολλά σπορ. Εδρεύει στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη στην Ελλάδα. Μετράει 40 κατακτήσεις πρωταθλημάτων με συνεχή παρουσία στη μεγάλη διοργάνωση της Ευρώπης, σε επίπεδο συλλόγων, το Champions League. Πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη σερί σεζόν.

Η ομάδα παίζει σε ένα εξαιρετικό γήπεδο, το "Γ. Καραϊσκάκης". Είναι ένα άκρως μοντέρνο γήπεδο, αποκλειστικά για ποδόσφαιρο. Είναι μια όμορφη εμπειρία για όσους μπορούν να βρεθούν σε αυτό. Έχει όλες τις ανέσεις και ένα όμορφο στιλ. Το Καραϊσκάκη είναι ένα γήπεδο όπου όλοι πρέπει να επισκεφτούν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ