2013-08-22 11:09:59
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με όνειρα και απουσίες
Αρκετά τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ποιοι κλήθηκαν για να βοηθήσουν.

Χωρίς τους επτά διεθνείς (Σλούκα, Περπέρογλου, Σπανούλη, Πρίντεζη, Κατσίβελη, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς) και τον Λο που έρχεται αύριο (23/08) στην Αθήνα αρχίζει σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι», αφού ολοκλήρωσαν τα ιατρικά τεστ χθες και προχθές, θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά μαζί στο ΣΕΦ, όπου θα κάνουν τη πρώτη τους προπόνηση, η οποία για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια θα έχει τόσες πολλές…ενισχύσεις. Το επικείμενο Ευρωμπάσκετ, ανάγκασε τους πρωταθλητές Ευρώπης να καλέσουν αρκετούς παίκτες εκτός ομάδας για να γίνει αξιοπρεπώς -ποσοτικά- η προετοιμασία, αφού οι διαθέσιμοι παίκτες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.

Μάντζαρης, Μαυροειδής, Γεωργάκης συν τους νεοαποκτηθέντες νεαρούς Παπαπέτρου και Αγραβάνη από πλευράς ελλήνων, μαζί με τους Αμερικανούς Πέτγουεϊ, Σίμονς και Ντάνστον μας κάνουν οκτώ
. Με αυτά τα…κουκιά δεν γίνεται ούτε εσωτερικό διπλό, γι’ αυτό και το παρών στο ΣΕΦ θα δώσει ο 37χρονος βετεράνος πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Μιχάλης Κακιούζης –ψάχνει τη νέα του ομάδα- καθώς και οι Αντώνης Μάντζαρης –αδερφός του Βαγγέλη, Μιχάλης Γιαννακίδης και Θανάσης Ιωακειμίδης. Αυτοί οι δεκατρείς –συν τον Λο δηλαδή-, θα προπονηθεί τουλάχιστον μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και μία μέρα μετά, -ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιστροφές που μπορεί να υπάρξουν από τις Εθνικές- η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

«Παίζει» ακόμα του Τολιόπουλου

Εν τω μεταξύ, η απόκτηση του Γιάννη Παπαπέτρου δεν αποκλείεται να μην είναι η τελευταία προσθήκη για φέτος. Και αυτό διότι στον Πειραιά, δεν έχουν εγκαταλείψει τη περίπτωση του 17χρονου γκαρντ Βασίλη Τολιόπουλου που αγωνίζεται στον Πανιώνιο και ανήκει στον Ερασιτέχνη. Παράλληλα, πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, θέλουν τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη για τη νέα σεζόν.

Πηγή: www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ