2013-08-28 11:16:02
Φωτογραφία για Διονύσης Ζάχος: «Aπαράδεκτη η συμπεριφορά της Θεοδωρίδoυ»
«Για ξεκαβάλα το, ψηλά έχεις πάρει τον αμανέ» τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Gucci! Στίχοι που θα μπορούσε κάλλιστα να αφιερώσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλλον έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ!

Η Νατάσα έδωσε το παρόν το Σάββατο το βράδυ σε μαγαζί της Πρέβεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ζήτησε το μαγαζί να είναι γεμάτο από τις 22:30, ενώ εκείνη εμφανίστηκε στις 00.00! Όταν τελικά ξεκίνησε να τραγουδά, κατά διαστήματα μιλούσε και έλεγε: «Πολύ φασαρία κάνετε» ή «Έχει πολύ ζέστη» . Κάποια στιγμή άνθρωποι από την ασφάλεια της, βρέθηκαν μπροστά στα πρώτα τραπέζια για να… διαφυλάξουν (;) τον χώρο! Τι σημαίνει αυτό; Να μην επιτρέψουν άνθρωπο να περάσει από μπροστά! Ίσως ακούγεται υπερβολικό, έρχεται όμως η μαρτυρία του Διονύση Ζάχου, που βρέθηκε στον χώρο για να επιβεβαιώσει τα τεκταινόμενα.

Ο γνωστός μίμος κάποια στιγμή σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε…βρήκε τοίχο! Δεν τον άφησαν να περάσει και να κάτσει στο τραπέζι του
. Όταν τους ζήτησε τον λόγο, ένας μπράβος του είπε πως δεν θέλει η Νατάσα να βλέπει κανέναν να περνάει από κάτω. Δεν θέλει να βλέπει κανέναν μπροστά της… Ο Ζάχος κατάφερε και πέρασε μετά από έντονη λογομαχία με τον άνδρα ασφάλειάς που τον ειρωνευόταν. Κάποια στιγμή η Νατάσα τον πλησίασε, έσκυψε πάνω του και τον ρώτησε τι είχε, αφού τον είδε κάπως σκυθρωπό: «Θα έπρεπε να προσέχεις τους ανθρώπους σου» της είπε «Να σέβονται και να είναι πιο ευγενικοί». Η τραγουδίστρια αρχικά έκανε πως δεν καταλάβαινε ενώ δια μικροφώνου του απαντούσε λέγοντας «Έλα βρε Διονύση μου…». Κάποια στιγμή μάλιστα κοίταξε έναν «άνδρα» από κάτω και είπε: «Δεν σας έχω πει να είστε ευγενικοί;» γεμάτη ειρωνεία!

Ο Ζάχος έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά της! «Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά. Κανένας σεβασμός στον κόσμο. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά όποιος και να ήταν δε του αξίζει τέτοια συμπεριφορά! Επίσης λυπάμαι πολύ και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε η ίδια» δήλωσε στο nassos blog!

Πηγή: parapolitika
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ