2013-08-28 19:30:34
Φωτογραφία για Στο ''σφυρί'' ο Κοεντράο
Προτάσεις για τον Φάμπιο Κοεντράο περιμένει η Ρεάλ, προκειμένου να τον παραχωρήσει. Τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης έχουν αποφασίσει πως το μέλλον του Πορτογάλου βρίσκεται εκτός Μαδρίτης.

Όσο αφορά το μέλλον του Κοεντράο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον βρει εκτός Μαδρίτης. Ο παίκτης έχει ζητήσει να αποχωρήσει, ενώ ο Αντσελότι και η Ρεάλ σέβονται την επιθυμία του, αφήνοντάς τον ελεύθερο να φέρει προτάσεις ώστε να παραχωρηθεί σε κάποιο άλλο σύλλογο.

Στα γραφεία της Ρεάλ, στις αρχές Ιουνίου είχε φτάσει μια προσφορά κοντά στα 20.000.000 για τον αριστερό μπακ των "μερένχες" από την Παρί. Ωστόσο, τότε ακόμα δεν είχε υπογράψει ο Αντσελότι και κανείς δεν βιαζόταν να πάρει αποφάσεις.

Μια τέτοια προσφορά πλέον είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να "ξαναέρθει" για τον Κοεντράο.

Η Ρεάλ θέλησε να τον εντάξει στην προσφορά της για τον Μπέιλ, σαν έμψυχο αντάλλαγμα, ωστόσο ο πρόεδρος της Τότεναμ, Λίβι, ήταν ανένδοτος ζητώντας μόνο χρήματα.

Ο χρόνος τρέχει, η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και τόσο οι Μαδριλένοι, όσο και ο Πορτογάλος θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κόκκινη γραμμή!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κόκκινη γραμμή!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ