2013-08-28 19:28:22
Φωτογραφία για Δεν θέλει να φύγει από τη Ρεάλ ο Οζίλ
Με δήλωσή του ο Μεσούτ Οζίλ, κατέστησε σαφές ότι δεν βλέπει το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη, ενώ τόνισε πως τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είναι δυστυχισμένος στο σύλλογο, δεν αληθεύουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Οζίλ. Ο ίδιος αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να μιλήσει για το μέλλον του, το οποίο δεν βλέπει μακριά από την Μαδρίτη.

"Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2016 και αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Θέλω να πετύχω κι άλλα πράγματα. Για μένα είναι τιμή μου που αγωνίζομαι σ' αυτή την ομάδα. Έχουν γραφτεί πολλά από τα μέσα ενημέρωσης, όντος υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά έχω συμβόλαιο και θα παραμείνω στη Ρεάλ", δήλωσε ο Οζίλ.

Ενώ συνέχισε: "Πάρα τα όσα έχουν γραφτεί, αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί στόχοι που θέλουμε να επιτύχουμε φέτος κι αυτό μου δίνει το κίνητρο να θέλω να παραμείνω".


Ο Γερμανός μέσος, σχολίασε και το μέχρι τώρα ξεκίνημα της Ρεάλ: "Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τα δυο παιχνίδια, πήρα με 6 βαθμούς. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι".

"Μια ομάδα όπως η Ρεάλ πρέπει να κερδίζει τίτλους. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος".

Τέλος, δεν δίστασε να εκφράσει το θαυμασμό του για το ποδοσφαιρικό του είδωλο, τον Ζινεντίν Ζιντάν: "Ο Ζιντάν ήταν το είδωλό μου από τότε που ήμουν παιδί. Όταν τον πρωτοείδα στη Μαδρίτη ένιωσα πολύ νευρικός. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα που του αρέσει να τους βοηθάει όλους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ