2013-08-30 06:09:04
Φωτογραφία για Τοποθέτησαν εκρηκτικά σε σπίτι-Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση;
Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι γυναίκας, η οποία κάνει τις διακοπές της στο πατρικό της σπίτι στο χωριό.

Ο μηχανισμός εξερράγη, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση, ενώ προκάλεσε ευτυχώς μόνο μικρές φθορές στην αυλή.

Η αστυνομία μετά από εξονυχιστική έρευνα, συνέλαβε τους δράστες.

Πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι το περιστατικό συνδέεται με υπόθεση κληρονομιάς. Συγκεκριμένα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να κληρονόμησε μια μεγάλη ακίνητη περιουσία αλλά και χρήματα. Οι δράστες λοιπόν, που προφανώς συνδέονται με κάποιο τρόπο με τη γυναίκα, ήθελαν να τη φοβίσουν τοποθετώντας τη βόμβα αφού θεώρησαν ότι τους "έριξε" στην κληρονομιά Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Εξιχνιάστηκε, σήμερα (29.08.2013), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, υπόθεση τοποθέτησης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, σε οικία 59χρόνης ημεδαπής, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ρεθύμνου.


Ειδικότερα, ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και από την εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η συγκεκριμένη πράξη, διαπράχθηκε από δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 33 και 32 ετών.

Συγκεκριμένα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, οι ανωτέρω τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, μικρής ισχύος στην οικία της 59χρονης, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε φθορές στην εξωτερική θύρα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ