2013-09-02 00:08:04
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος δεν είναι πρόθυμος να συγκαλέσει για την κρίση της Συρίας, την Εθνική επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής
Από το Γραφείο Τύπου

Πληροφορίες που διαρρέουν με πρωταρχική πηγή το Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρουν... ότι ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι πρόθυμος να συγκαλέσει για την κρίση της Συρίας, την Εθνική επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής. Φέρεται να τον ενοχλεί η παρουσία του Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής!

Το αίτημα για την επείγουσα σύγκλιση της Επιτροπής υπέβαλε δύο φορές αυτή την εβδομάδα, με δημόσιες δηλώσεις του, ο Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και το υποστήριξε χθες και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά τη λήξη της έκτακτης κοινής συνεδρίασης για το Συριακό θέμα, των Τομέων Εξωτερικών και Αμυνας του Κόμματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ.Βενιζέλος είναι άγνωστο αν προσανατολίζεται να ενημερώσει μόνον ορισμένους Αρχηγούς της Αντιπολίτευσης και αν αυτή η ενημέρωση θα γίνει παρουσία των αρμοδίων επιτελών τους ή θα αξιώσει την κατά μόνας συζήτηση, χωρίς παρουσία μαρτύρων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί κάποια σχετική πρωτοβουλία του.

Πάντως, σε εκκρεμότητα παραμένει και το ομόφωνο αίτημα της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, για ενημέρωσή της από τους δύο Υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο, όπως και το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ