2013-09-05 20:50:04
Φωτογραφία για Σε μαύρο χάλι η Κάθριν Ζ. Τζόουνς μετά το χωρισμό της με το Ντάγκλας
Πρόσφατα, η Άννα Γουόκερ, καλή φίλη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, εξέφρασε την ανησυχία της για την ψυχική υγεία της ηθοποιού –πάσχει από διπολική διαταραχή- λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

"Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες και ανησυχώ για εκείνη. Είναι μια τραυματική περίοδος και η ψυχική της υγεία θα μπορούσε να επηρεαστεί σοβαρά… Θα είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εκείνη το διαζύγιο επειδή θεωρούσε ότι ο γάμος της θα διαρκούσε για πάντα".

Κι απ’ ό,τι φαίνεται η 43χρονη σταρ διανύει τη χειρότερη περίοδο της ζωής της Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας.

Η Τζόουνς, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας τη βέρα της, εθεάθη πιο αδύνατη και καταπονημένη από ποτέ να περπατά στους δρόμους του προαστίου Γκρίνουιτς στο Κονέκτικατ.

Ο εκπρόσωπος του χολιγουντιανού ζευγαριού ανακοίνωσε πριν από περίπου μία εβδομάδα το οριστικό τέλος του έγγαμου βίου τους. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ο 68χρονος σταρ θόλωσε τα νερά, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει καμία κρίση στο γάμο τους και ότι απλά κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ