2013-09-08 03:26:06
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!
Ο Βάις αποκάλυψε σε έντυπο της χώρας του την... επιθυμία των Ελλήνων διεθνών και την απάντηση που έδωσε στο γήπεδο της Ζένιτσα ο ίδιος.

Η «Daily Sport»... «ανέκρινε» τον Σλοβάκο διεθνή χαφ για το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με τη Βοσνία και τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είχε να... επισημάνει για τις συζητήσεις που είχε στην Ελλάδα πριν ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις των Σλοβάκων.

«Μου είπαν από την Ελλάδα πριν φύγω για να ενσωματωθώ με την Σλοβακία πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς αυτό με την Βοσνία. Πριν φύγω μου ζήτησαν να τους βοηθήσω, ώστε να πάρουν οι Ελληνες την 1η θέση! Εγώ απλά τους είπα πως θα το κάνω και το έκανα, όμως τους τόνισα πως είμαστε και εμείς στο κόλπο της πρόκρισης…», σχολίασε ο Βάις.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μετέφερε στους συμπατριώτες του το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο Ρέντη ενώ μίλησε και για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Αισθάνομαι εξαιρετικά στον Ολυμπιακό. Έχουμε καλή και δυνατή ομάδα. Σε αυτό βοηθά και το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια» και κατέληξε για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ. Όλες οι ομάδες είναι τοπ επιπέδου. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στα εντός έδρας ματς. Εκεί όπου έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη λόγω του κόσμου μας. Ο όμιλος δεν είναι καθόλου εύκολος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ