2013-09-15 08:57:35
Φωτογραφία για ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ : Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπορντό για το Σαμπιονά, αλλά στη πρωταθλήτρια Γαλλίας άφησαν πίσω αυτό το ματς, και κοιτούν πλέον μόνο τον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ., όπως ανέφερε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς...

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ κόντρα στη Μπορντό, θα μου δώσει αυτοπεποίθηση», είπε ο Λούκας

Μετά τον αγώνα με τη Μπορντό ο Σουηδός ανέφερε: «Ναι, η εμφάνιση μας ήταν καλή, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, οι μεγάλες ομάδες, όπως παραδείγματος χάριν η Μπαρτσελόνα ξεχνούν άμεσα τα καλά αποτελέσματα και κοιτάνε το επόμενο ματς. Τώρα έχουμε μπροστά μας κάποια 24ωρα να ξεκουραστούμε και ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό». Δηλώσεις που φιλοξένησε και η «L'Equipe».


Ερωτηθείς για το αν ήθελε να ξεκουραστεί, καθώς είχε υποχρεώσεις και με την εθνική, ο Σουηδός ανέφερε: «Στον πάγκο εγώ; Ποτέ... Δεν είχα καμία ένδειξη πως θα ήμουν στον πάγκο πριν από τον αγώνα. Είμαι εδώ για να παίζω, πληρώνομαι για να κανω αυτό...».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποθέωσε και τον Λούκας Μόουρα για την απόδοσή του: «Είναι πολύ χαρούμενος για τον Λούκας. Έχει τεράστια προσόντα και το γκολ του θα του δώσει πίστη στις δυνάμεις του εν όψει των αγώνων που έρχονται... Εκείνος θα συνεχίσει να είναι αποφασιστικός»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ